Afbouwkeurbedrijven staan ook op wijisoleren.nl

23 feb 2017 | door: afbouwkeur

Afbouwkeurbedrijven staan ook op wijisoleren.nl
Door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties worden allerlei inspanningen gepleegd om woningeigenaren aan te moedigen hun huis te isoleren. Dit is op verschillende manieren mogelijk. Er is een speciale website gemaakt, www.wijisoleren.nl, waarop uitleg wordt gegeven over onder meer spouwmuurisolatie, buitengevelisolatie, vloerisolatie, isolerend glas en isoleren via de binnenzijde van gevels.

Op de website, die op initiatief van Milieu Centraal en VENIN is ontwikkeld, worden allemaal bedrijven vermeld die gespecialiseerd zijn in een bepaalde isolatiemethode en daarvoor een kwaliteitscertificaat hebben. Alle Afbouwkeur bedrijven, die conform hun werkzaamheden op deze website afbouwkeur.nl aangeven gevels aan de binnenzijde te isoleren, worden ook vermeld op de website wijisoleren.nl. Daarnaast worden alle bedrijven met een KOMO Procescertificaat buitengevelisolatie getoond. 

Overheid stimuleert gekwalificeerde bedrijven te kiezen

De overheid maakte deze website mogelijk door een groot deel van de kosten voor haar rekening te nemen. Het is de bedoeling dat particulieren en zakelijke opdrachtgevers, die op zoek zijn naar een bedrijf om een woning te isoleren, op www.wijisoleren.nl de keuze maken uit gekwalificeerde bedrijven. Deze site wordt steeds vaker bezocht, zeker omdat in de overheidscampagne voor energiebesparing naar deze site wordt verwezen. Mooie opsteker voor bedrijven met een kwaliteitscertificaat.