AKN Afwerkvloeren erkend door Afbouwkeur

20 dec 2018 | door: afbouwkeur

AKN Afwerkvloeren erkend door Afbouwkeur
AKN Afwerkvloeren b.v. ontvangt het AFBOUWKEUR-keurmerk! Na onafhankelijk uitgevoerde audits blijkt dit gespecialiseerde dekvloerenbedrijf ruimschoots aan de eisen te voldoen en traden zij toe als deelnemer van Stichting Afbouwkeur.

Wanneer een afbouwbedrijf zich bij Stichting Afbouwkeur inschrijft, vindt een toelatingsonderzoek plaats. AKN Afwerkvloeren b.v. heeft dit onderzoek, een bedrijfsmatige audit en meerdere technische audits op projectlocaties, met succes doorstaan en mag zich met trots volwaardig deelnemer noemen. 

AKN Afwerkvloeren is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van zandcement dekvloeren, zwevende dekvloeren en isolatie dekvloeren. Zij zijn oprecht betrokken bij de opgave van de klant en vullen dit in met grote passie voor vakmanschap. “Op de bouw blijf je altijd tegen uitdagen aanlopen. Door onze jarenlange ervaring en voortdurende innovatie, kunnen wij professioneel omgaan met de dynamiek van de bouwplaats. Dat wordt nog nu nog eens bevestigd door het Afbouwkeur-keurmerk”, vertelt directeur Ron Kastelein van AKN Afwerkvloeren. 

Stichting Afbouwkeur: “We bouwen gestaag verder aan ons netwerk van Erkende Afbouwbedrijven”.