Deelnemersdag op 15 maart 2016

01 mrt 2016 | door: nexwork

Deelnemersdag op 15 maart 2016
Op dinsdag 15 maart 2016 organiseren we in het futuristische Bouwhuis te Zoetermeer voor alle eigenaren van Afbouwkeur-bedrijven een deelnemersdag: met een fantastische dagvoorzitter, interessante sprekers over uw vakgebied én het afscheid van voorzitter Loek den Nijs.

Op 15 maart hebben we veel met u te bespreken, want achter de schermen is er veel gebeurd aan uw Erkenningsregeling en keurmerk. De controlesystematiek heeft een update gehad, u krijgt een nieuw Afbouwkeur handboek mee naar huis, de promotie en website van Afbouwkeur komen aan bod en er zijn meerdere externe topsprekers.

Top 10 cabaretier Leon van der Zanden zorgt er op ludieke wijze voor dat alle onderwerpen aan bod komen en dat u de gelegenheid heeft om uw mening te geven en vragen te stellen. Daarnaast schotelt hij u (natuurlijk) ook een flinke dosis hilarische zelfspot en actualiteit voor, waaronder het thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Tijdens de deelnemersdag zoomen we ook in op ‘slim verkopen’: wij weten allang dat u een topproduct levert - u heeft niet voor niets het keurmerk Afbouwkeur - maar hoe overtuigt u uw klanten daar ook van? Professional Business Coach Bert Vastert legt praktisch uit waar en hoe u op kunt focussen. Daarbij komt ook aan bod hoe u uw keurmerk Afbouwkeur benut als promotietool. 

Lees het volledige programmablad van de deelnemersdag. Deelnemers van Afbouwkweur kunnen online inschrijven