Individuele MVO-analyse met plan van aanpak voor Afbouwkeur bedrijven

12 okt 2018 | door: afbouwkeur

MVO en duurzaamheid zijn al lang geen hypes meer. Crisis of geen crisis, van steeds meer organisaties wordt verwacht dat ze duurzaam ondernemen. Duurzaamheid is letterlijk een ‘hot item’. Maar hoe begin je hiermee als afbouwbedrijf? Of hoe kun je nog meer duurzaam ondernemen dan aandacht te hebben voor de geijkte people-planet-profit items?

Het kan lastig zijn om tijd vrij te maken, overzicht te krijgen én de voordelen voor uw bedrijf te realiseren. Daarom nam Afbouwkeur contact op met Geert Jan Prins, die als eigenaar van adviesbureau Will2Sustain al bijna tien jaar ervaring heeft met MVO bij doe-bedrijven. Hij ontwikkelde de ‘MVOorzet’, een QuickScan die inzicht biedt op welke duurzaamheidsthema’s voor u van belang zijn en welke acties u kunt oppakken. Uw MVO prestaties in vergelijking met sectorgenoten worden ook direct helder. Aan het eind van het gesprek weet u welke ambities u heeft en ligt er een solide basis voor vervolgstappen. 

Tijdens de bijeenkomst van Afbouwkeur op 7 november 2018 zal Geert Jan u alles vertellen over het hoe en waarom van duurzaam ondernemen. Na de uitleg kunt u zelf bepalen of u belangstelling hebt voor de scan. Afbouwkeur geeft u een reductie op het normale tarief voor deze scan: u krijgt € 100,- ex. BTW korting op uw bijdrage aan Afbouwkeur voor het jaar 2019. Direct aanmelden voor bijeenkomst. 

MVO-analyse.png