Met Afbouwkeur een streepje voor

16 sep 2016 | door: afbouwkeur

Met Afbouwkeur een streepje voor
Alle sprekers van het symposium over de toekomst van de afbouw, afgelopen zaterdagmorgen tijdens het NOA congres, gaven aan dat het van groot belang is om je als kwalitatief hoogwaardig bedrijf te manifesteren en te presenteren. Dat onderschrijven wij als Stichting Afbouwkeur volledig! Een greep uit de verhalen van de sprekers:

“Kwaliteitsborging lijkt een ondergeschoven kindje te zijn geworden. Bouwers moeten zich onderscheiden door een goede kwaliteit te leveren en voor de herkenbaarheid moet daar een kwaliteitslabel aan gekoppeld zijn.” Stef Blok, minister voor Wonen & Rijksdienst

Piet Fortuin, voorzitter CNV-Vakmensen: “Bedrijven die oog hebben voor vakmensen en willen opereren in een eerlijk speelveld. Die binden ons tezamen in optimisme, voor een mooie samenleving.”

“Visie en -ik ook van jou- zijn de meest misbruikte termen in Nederland. Toch zijn de bedrijven die werkelijk een visie hebben en investeren in kwaliteit, gemaakt door vakmensen, de succesvolle ondernemers van de toekomst.” John Kerstens, Tweede Kamerlid PvdA

Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW: “Ondernemers moeten naar een next level, zich blijven aanpassen aan de eisen van de tijd, wendbaar zijn en op groei gericht. Ondernemers die dat aan durven, zijn de welvaartsmotor van Nederland.”

Bedrijven die door Stichting Afbouwkeur zijn erkend, hebben bewezen hun administratieve processen goed op orde te hebben en leveren in de praktijk aantoonbaar goed werk. Hierop wordt door de Stichting Afbouwkeur toegezien.

Wilt u meer weten hoe ook uw bedrijf erkend kan worden door de Stichting Afbouwkeur? Stuur een mail naar info@afbouwkeur.nl en we nemen contact met u op!