Nieuw bekend gezicht bij Afbouwkeur!

21 mrt 2017 | door: nexwork

Afbouwkeur bedrijven worden regelmatig getoetst op de deelname vereisten. Tijdens een controle worden ook direct tips en info gegeven om zo mogelijk op onderdelen nog verder te verbeteren. Theo Vestjes, een oude bekende uit de bedrijfstak, is controles voor Afbouwkeur gaan verrichten.

De afgelopen jaren werd u als ondernemer van een Afbouwkeur bedrijf op kantoor en op de bouwplaats bezocht door John Post van Providius. De administratieve controles / inspecties bij u op kantoor worden nog steeds uitgevoerd door Providius, echter niet meer in de persoon van John Post. John heeft een nieuwe betrekking gevonden. Een oude bekende uit de afbouwwereld, Theo Vestjens, voert inmiddels bij Providius veel van deze controles uit.

Bekend gezicht nieuw.jpg

Controle met tips en risico-aspecten

Theo was vroeger in dienst bij het Bedrijfschap Afbouw en is uitermate goed op de hoogte van het reilen en zeilen in de afbouwwereld. Hij kent de problematieken waar een afbouwondernemer mee te maken heeft. Hij controleert of u de zaken goed voor elkaar heeft, maar geeft u daarnaast praktische tips over hoe bepaalde werkzaamheden nog beter kunnen. Ook wordt u  door hem geattendeerd op aspecten die risicovol zijn!