Nieuwe accountmanager: Bart van der Vorst

24 sep 2018 | door: afbouwkeur

Nieuwe accountmanager: Bart van der Vorst
Het bestuur van stichting Afbouwkeur heeft nieuwe doelen gesteld en concrete plannen gemaakt voor de komende jaren. Hiervoor hebben we versterking aangetrokken: Bart van der Vorst, 45 jaar, is de nieuwe accountmanager van Stichting Afbouwkeur.

Bart is het aanspreekpunt voor alle Afbouwkeurbedrijven. Met ruim 17 jaar binnen- en buitendienst ervaring bij een tweetal gerenommeerde fabrikanten van (af)bouwmaterialen is hij derhalve absoluut geen onbekende binnen de branche. Waar hij zich eerst voornamelijk richtte op verkoop, technische adviezen en relatiebeheer zal hij nu bij Afbouwkeur samen met het bestuur focussen op het verder versterken van ons keurmerk.

Hij kijkt waar nieuwe kansen liggen voor onze stichting en gaat vraagstukken omzetten in oplossingen. Bart gaat op zoek naar samenwerkingen en verbinding met mensen en partijen die hieraan kunnen bijdragen. “Als je de krachten bundelt en benut, dan creëren we waarde!” is zijn stellige overtuiging. Persoonlijke communicatie en een goede vertrouwensrelatie staan bij hem voorop. 

Bedrijven die kennis, kwaliteit en service op een hoog niveau willen houden of brengen en zich willen onderscheiden als erkend afbouwbedrijf worden gevraagd contact op te nemen met Bart van der Vorst. Bart kijkt er naar uit om uw nieuwe aanspreekpunt te zijn. Wilt u nader kennismaken met hem? Of heeft u een andere vraag? Bart is te bereiken via telefoonnummer 06-13562353 of per e-mail.