RescueMate BHV-App opgeheven

24 feb 2021 | door: afbouwkeur

RescueMate BHV-App opgeheven
Sinds 2018 gaf Afbouwkeur alle deelnemers de mogelijkheid om kosteloos de RescueMate App van AED Solutions te gebruiken. Een interactieve BHV-App voor hulp in acute noodsituaties. Maar de app is opgeheven, dus ook voor Afbouwkeur bedrijven is deze per direct niet meer te gebruiken. Wat is het alternatief?

Met de RescueMate app konden gebruikers hun BHV-kennis op ieder moment van de dag toetsen aan de hand van scenario’s. Maar de BHV-App wordt per direct niet meer ondersteund en is ook niet meer beschikbaar in de App-store en Google Play Store. Jammer, want verschillende Afbouwkeur bedrijven vonden het een fijn hulpmiddel om (preventief) te gebruiken.

Alternatief

Voor acute hulp in noodsituaties adviseren wij nu de Rode Kruis EHBO App, welke u gratis kunt downloaden in de App-Store. Het Rode Kruis update de protocollen zeer regelmatig, waardoor u altijd bent voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hulpverlening.

Tip: wacht niet tot het moment dat u de app onverhoopt in een noodsituatie nodig hebt, maar download de gratis app nu alvast op uw smartphone!