RP Stucadoors ontvangt officieel AFBOUWKEUR-keurmerk

25 sep 2018 | door: afbouwkeur

RP Stucadoors ontvangt officieel AFBOUWKEUR-keurmerk
Het AFBOUWKEUR-keurmerk is een onafhankelijke erkenning en staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, met als speerpunten vakbekwaamheid en ondernemersvaardigheden. Het AFBOUWKEUR-keurmerk wordt afgegeven door Stichting Afbouwkeur. Stichting Afbouwkeur behartigt als erkenningsregeling de belangen van ruim 200 professionele stukadoors- en afbouw-, vloeren- en terrazzo- en plafond- en wandmontagebedrijven.

Twee onafhankelijke, externe bedrijven met de competenties bedrijfsvoering en techniek hebben tijdens een drietal audits vastgesteld dat RP Stucadoors voldoet aan de kwaliteitseisen van het AFBOUWKEUR-keurmerk. Hiermee kan RP Stucadoors aantonen dat het voldoet aan hoge eisen die gesteld worden aan vakbekwaamheid en de professionaliteit van bedrijfsvoering, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. “Kwaliteit heb ik hoog in het vaandel staan, wat uiteraard terug te vinden is in het niveau van afwerking, de gebruikte materialen en de communicatie naar en met de klant”, vertelt eigenaar Ron Perik van RP Stucadoors. 

Afbouwkeur-bedrijven leveren gecontroleerde kwaliteit! Het keurmerk geeft zekerheid, de voordelen zijn uiteenlopend en hebben op alle partijen een positief effect. Bij de keuze voor een afbouwbedrijf kunnen opdrachtgevers aan de hand van het keurmerk direct zien of het afbouwbedrijf aan bepaalde voorwaarden voldoet. De kwaliteit staat op een hoog niveau en ook naar de eindklant toe is het een geruststellende gedachte dat alles achter de schermen goed is geregeld. Tot slot is het voor de bedrijven die een keurmerk dragen een blijvende uitdaging en verplichting naar zichzelf om voortdurend het vakmanschap op peil te houden.