Realtime en slim op orde
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
24 februari 2021

Afbouwkeur App maakt opbouw digitaal dossier makkelijk

De handige app van Afbouwkeur maakt alle kwaliteitsdossiers realtime en slim op orde. Afbouwkeur deelnemers zijn enthousiast over het gebruik, om projectdossiers bij te houden, te stroomlijnen en natuurlijk de kwaliteit in vast te leggen.

In 2020 zijn enkele enthousiaste deelnemers de testversie van onze app met succes gaan uit proberen. Hun eerste indruk van de Afbouwkeur app is: “App gedownload en op dashboard een beetje aan het testen geweest, eerste indruk: WOW! De handleiding is duidelijk en op het eerste gezicht echt eenvoudig te gebruiken… Super!!” 

Daarom werd de Afbouwkeur app op 1 april 2021 exclusief beschikbaar gesteld voor alle deelnemers van Afbouwkeur. Dankzij de technologie van de app en het dashboard op kantoor kunt u als deelnemer aan de erkenningsregeling deze app gebruiken om uw bedrijfsprocessen slim te digitaliseren en kwaliteitsdossiers digitaal te beheren. Het is een online Afbouwkeur platform dat Erkende Afbouwkeurbedrijven de volgende voordelen biedt:

  • Management software
  • MVO, veiligheid en cliënt dossiers op locatie
  • De mogelijkheden snel en eenvoudig (af)bouwdossiers te maken en te onderhouden
  • Betrokkenheid van medewerkers om vanaf een mobiele telefoon slim dossiers bij te houden
  • Stroomlijning van het projectmanagement
  • Laagdrempelig en makkelijk projectinformatie delen met collega’s 
  • Digitale ondertekening door opdrachtgevers
  • Het op afstand monitoren van de projectvoortgang
  • Een goede voorbereiding op de WKB: Wet kwaliteitsborging voor het Bouwen
  • iOS en Android ondersteund 

App                                                                    Dashboard

Meer info en inschrijving

Lees ook het artikel dat in het vakblad Afbouwzaken is gepubliceerd, waarin enkele app gebruikers meer vertellen over de nieuwe app. Alleen Afbouwkeur kunnen toegang krijgen tot de app en deze gratis gebruiken. Stuur een mail naar Bart van der Vorst en vraag gratis  inloggegevens aan. Wilt u dan ook aangeven met welk softwarepakket u nu werkt? Wij willen dit graag weten, zodat we kunnen vaststellen welke pakketten in de top 5 staan bij deelnemende bedrijven. Dan kunnen we aanvullend namelijk de mogelijkheden onderzoeken om een zogenaamde API koppeling toe toevoegen, waardoor uw softwarepakket en de Afbouwkeur app aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Registreer nu

Deel dit artikel: