Realtime en slim op orde
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
24 februari 2021

Afbouwkeur App maakt opbouw digitaal dossier makkelijk

De gloednieuwe app van Afbouwkeur maakt alle kwaliteitsdossiers in realtime en slim op orde. Diverse Afbouwkeur deelnemers hebben de app in conceptversie meerdere maanden getest en zijn erg enthousiast over het handige gebruik. 

Sinds eind vorig jaar zijn enkele enthousiaste deelnemers de testversie van onze app met succes gaan uit proberen. Hun eerste indruk van de Afbouwkeur app is: “App gedownload en op dashboard een beetje aan het testen geweest, eerste indruk: WOW! De handleiding is duidelijk en op het eerste gezicht echt eenvoudig te gebruiken… Super!!” 

Nu is het bijna zover! Donderdag 1 april is dé release datum voor de Afbouwkeur App. Dankzij de technologie van de app en het dashboard op kantoor kunt u als deelnemer aan de erkenningsregeling deze app zometeen gaan gebruiken om uw bedrijfsprocessen slim te digitaliseren en kwaliteitsdossiers digitaal te beheren. Het is een online Afbouwkeur platform dat Erkende Afbouwkeurbedrijven de volgende voordelen biedt:

  • Management software
  • MVO, veiligheid en cliënt dossiers op locatie
  • De mogelijkheden snel en eenvoudig (af)bouwdossiers te maken en te onderhouden
  • Betrokkenheid van medewerkers om vanaf een mobiele telefoon slim dossiers bij te houden
  • Stroomlijning van het projectmanagement
  • Laagdrempelig en makkelijk projectinformatie delen met collega’s 
  • Digitale ondertekening door opdrachtgevers
  • Het op afstand monitoren van de projectvoortgang
  • Een goede voorbereiding op de WKB: Wet kwaliteitsborging voor het Bouwen
  • iOS en Android ondersteund 

App                                                                    Dashboard

Meer info en inschrijving

Lees ook het artikel dat in het vakblad Afbouwzaken is gepubliceerd, waarin enkele testers meer vertellen over de nieuwe app. Afbouwkeur bedrijven die als eerste aan de slag willen met onze Afbouwkeur App kunnen een voorregistratie doen. Uiteraard is dit alleen mogelijk voor bedrijven die door ons Erkend zijn. Wilt u dan ook aangeven met welk softwarepakket u nu werkt? Wij willen dit graag weten, zodat we kunnen vaststellen welke pakketten in de top 5 staan bij deelnemende bedrijven. Dan kunnen we aanvullend namelijk de mogelijkheden onderzoeken om een zogenaamde API koppeling toe toevoegen, waardoor uw softwarepakket en de Afbouwkeur app aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Registreer nu

Deel dit artikel: