Voor een gerust gevoel!
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
04 januari 2021

Afbouwkeur stootcaps

Wanneer een veiligheidshelm geen verplichting is op de bouwplaats, maar u en uw medewerkers wel graag hoofdbescherming dragen, dan is de Afbouwkeur stootcap een uitkomst! De veiligheidspet is ontwikkeld om te voldoen aan de dagelijkse behoeften tegen val- en stootschade en is gemaakt conform veiligheidsnorm EN 812.

De Afbouwkeur veiligheidspet biedt bescherming teven val- en stootschade, is comfortabeler, flexibeler en compacter dan een veiligheidshelm. Het perfecte alternatief. De Afbouwkeur stootcap is ontwikkeld conform de Europese veiligheidsnorm EN 812. Veiligheidspetten bieden geen bescherming tegen vallende of geworpen voorwerpen, noch tegen hangende lasten die in beweging zijn. Let op: De Afbouwkeur stootcap is dus geen vervanging van de industriële veiligheidshelm. De veiligheidshelm, die doorgaans door de hoofdaannemer verplicht wordt gesteld op de bouwplaats, valt onder de veiligheidsnorm EN 397. In een enkel geval kan EN 14052 worden geëist wanneer veiligheidshelmen met een hoog beschermingsniveau worden gevraagd.

Veiligheidspetten voor Afbouwkeur deelnemers

Ieder Erkend Afbouwkeur bedrijf heeft 2 stootcaps cadeau gekregen, zodat het jaar 2021 hopelijk gezond en veilig kan worden opgestart! De Afbouwkeur veiligheidspetten staan voor kwaliteit, specialistische kennis, een probleemloos proces én een gerust gevoel. Alleen deelnemers van Afbouwkeur kunnen tegen betaling van de kostprijs (€ 11,79 ex BTW) en verzendkosten extra stootcaps bij bestellen bij het secretariaat (zolang de voorraad strekt). Stuur hiervoor een mail naar accountmanager Bart van der Vorst, met het gewenste aantal veiligheidspetten.

Deel dit artikel: