Samen streven naar hoger kwaliteitsniveau
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
14 november 2023

Auditmanagementsysteem

Stichting Afbouwkeur heeft (onder meer) tot doel om de kwaliteit, veiligheid en het bewustzijn bij deelnemende bedrijven hoog in het vaandel te houden. We zijn verheugd u te kunnen vertellen dat we in 2024 een nieuwe, digitale stap zetten om dit doel verder uit te bouwen. Graag introduceren we u een nieuw auditmanagementsysteem.

Audits spelen een cruciale rol in het bewerkstelligen van bewustwording en gedragsverandering in onze sectoren. Ze hebben niet alleen betrekking op risicobeheer, maar dragen bij aan het welzijn van alle betrokkenen. Ons nieuwe systeem zal de digitalisatie van auditformulieren mogelijk maken, waardoor we o.a. direct inzicht krijgen in arbeidsomstandigheden, afwijkingen en (bijna)incidenten. Hierdoor worden we in staat om preventieve en corrigerende maatregelen te koppelen aan deze bevindingen, wat uiteindelijk de hele branche ten goede zal komen.

In dit systeem zullen we diverse formulieren en interactieve workflows op gaan stellen en beheren. Hierdoor kunnen we ons nog meer richten op coaching en het vergroten van bewustzijn binnen de deelnemende afbouwbedrijven. Een effectief kwaliteitssysteem is van essentieel belang voor de voortdurende verbetering van kwaliteit, veiligheid en arbeidsomstandigheden. Het biedt zowel u als ons real-time inzicht in mogelijke tekortkomingen en behoeften.

Samen streven we naar het verhogen van het kwaliteitsniveau binnen onze branche. Met ons nieuwe auditmanagementsysteem zetten we een grote stap voorwaarts en nodigen we u uit om met ons mee te groeien. Laten we samen bouwen aan een veiliger, kwalitatiever en bewuster morgen.

In het nieuwe jaar zullen we u uiteraard op de hoogte houden van het nieuwe systeem en de vorderingen die we daarin maken.

 

Deel dit artikel: