Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Over Afbouwkeur

Stichting Afbouwkeur is een onafhankelijke organisatie en dé partij om te laten toetsen of een stukadoorsbedrijf, vloerenbedrijf, terrazzobedrijf of plafond- en wandmontagebedrijf dermate professioneel, klantvriendelijk en technisch kundig is, dat het afbouwbedrijf het keurmerk ‘Erkend door Afbouwkeur’ kan krijgen.

Wie is en wat doet Afbouwkeur

Afbouwkeur is een stichting, die kennis, kwaliteit en service binnen de afbouwbranche op een hoog niveau houdt. Afbouwbedrijven, die deelnemer willen worden van Afbouwkeur, kunnen zich bij de stichting aanmelden; dan volgt een uitgebreide toetsing of aan de vereisten wordt voldaan. Als een bedrijf door Afbouwkeur erkend is, wordt jaarlijks gecontroleerd of de kwaliteits eisen worden nageleefd en waar mogelijk nog verder worden verbeterd. Lees er meer over.

Missie

De missie van Stichting Afbouwkeur is om bij te dragen aan een professionele afbouwsector door kennis, kwaliteit en service binnen de afbouwbranche op een hoog niveau te houden. Het gaat om de kennis, kwaliteit en de service die opdrachtgevers vertrouwen geven. Dit niveau houden we hoog, door de deelnemers aan de Erkenningsregeling tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden door onafhankelijke, (gerechtelijke) deskundige afbouwspecialisten te laten controleren op hun vakbekwaamheid. Daarnaast krijgen de deelnemende bedrijven audits op bedrijfsprocessen en ondernemersvaardigheden. We geven de Erkenning uit aan afbouwbedrijven die aan onze kwaliteitseisen voldoen en we houden actief toezicht, om te zien of ze aan de eisen blijven voldoen. 

Visie

We streven naar een toekomst waarin Erkende afbouwbedrijven het volle vertrouwen genieten van opdrachtgevers en professioneel opereren. Om dat te bereiken, zetten we ons ervoor in dat zoveel mogelijk afbouwbedrijven Erkenning hebben en dat zoveel mogelijk opdrachtgevers hier bekend mee zijn. Zodat we uiteindelijk kunnen bijdragen aan betrouwbare kwaliteit en opdrachtgevers echt kunnen ontzorgen. 

Bestuur

De stichting wordt bestuurd door ondernemers die kwaliteitsdenken hoog in het vaandel hebben staan. Zij bepalen het beleid voor de Erkenningsregeling. Het toetsen en controleren, of deelnemende bedrijven voldoen aan het eisenpakket, wordt door het bestuur uitbesteed aan onafhankelijke, deskundige organisaties. Lees hier meer over de bestuursleden.

Adresgegevens & contact

Het secretariaat van stichting Afbouwkeur is gevestigd in Veenendaal. Ambtelijk secretaris en aanspreekpunt voor alle deelnemers is Bart (A.H.M.C.) van der Vorst. Neem contact met hem op via 06-13562353 of mail Bart. Bezoek ons kantoor in Veenendaal, of neem vrijblijvend contact op.