Afbouwkeur verkrijgen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Erkenning aanvragen

Je levert alle dagen vakwerk af. Dan wil je potentiële opdrachtgevers graag laten zien dat je een betrouwbare partner bent. Omdat je een continu-verbeter-denken hebt, wil je ook graag handige tips om nog slimmer, efficiënter en klantgerichter te werken. Dan is het Afbouwkeur keurmerk echt wat voor jou!

Laten we met de deur in huis vallen: het Afbouwkeur keurmerk is niet voor iedereen weggelegd. Alleen de betere afbouwbedrijven komen in aanmerking. We hebben namelijk best een uitgebreid eisenpakket. Maar: de deelnamevoorwaarden zijn specifiek geënt op afbouwwerkzaamheden en bedrijfsprocessen. Dat maakt het echt een toepasbaar en effectief keurmerk voor jouw bedrijf. Bij andere certificeringsregelingen horen we nog wel eens dat het onnodig veel papierwerk met zich meebrengt en dat de kosten voor audits flink oplopen. Bij Afbouwkeur willen we juist een effectief en continu verbeterproces realiseren en houden we de kosten voor deelnemende bedrijven zo laag mogelijk. 

De voordelen van Afbouwkeur op een rij

  • je krijgt van onafhankelijk deskundigen tips over wat er beter en veiliger kan in jouw bedrijf
  • door het naleven van ons eisenpakket hou je een efficiënte bedrijfsvoering
  • je krijgt advies over wettelijke regels
  • je kunt allemaal handige checklists, voorbeelden, garantieverklaringen en onderhoudsadviezen gebruiken zodra je door Afbouwkeur Erkend bent
  • met het Afbouwkeur logo kun je je onderscheiden als een kwalitatief en betrouwbaar afbouwbedrijf

Wat kost een Erkenning?

Om aspirant leden goed op weg te helpen, betalen wij de kosten van het eerste bedrijfsbezoek en één technische controle, die door onafhankelijk controleurs worden gedaan. De extra technische audits die nodig zijn voor toelating tot de Erkenningsregeling betaal je als aspirant deelnemer zelf (€ 325,- excl. btw per audit). Het aantal controles is afhankelijk van de bedrijfsgrootte en de aanwezige bewijsstukken van vakbekwaamheid.

Heb je de controles goed doorlopen, dan word je Erkend en ga je jaarlijks contributie betalen. Dit contributiebedrag is afhankelijk van het aantal werknemers en varieert tussen € 256,75 en € 528,25 (bedragen excl btw) per jaar. Dit is inclusief de kosten voor reguliere audits om te checken of nog steeds aan het eisenpakket wordt voldaan.

Doe de keurmerk check

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een Erkenning door Afbouwkeur? Doe onderstaand een online check, dan ontvang je daarna van ons een mail of je een toelatingsonderzoek kunt aanvragen. Maak hier zeker gebruik van, want het is kosteloos.

  •  *
  • Ontvang per e-mail of je aan de basisvereisten voldoet om in aanmerking te komen voor het keurmerk Afbouwkeur:
  • 1111AA
  • naam@bedrijf.nl
  • 012-3456789