Direct bellen: handige knop in de Afbouwkeur app
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
24 december 2021

Uitbreiding juridische hulp

Deelnemers van Stichting Afbouwkeur kunnen gratis en onbeperkt gebruik maken van een eerstelijns juridisch adviesdesk van onze partner DAS. In de handige Afbouwkeur app is nu een belknop toegevoegd om direct een jurist te bellen voor advies.

Bij de eerstelijns juridisch adviesdesk kunt u terecht voor alle juridische vraagstukken en uitdagingen die in eerste instantie telefonisch of per mail beantwoord kunnen worden. De adviesdesk is bemand door de ervaren juristen van onze partner DAS (gespecialiseerd in Contractueel- en Bouwrecht, AVG, Bestuursrecht en Onroerend Goed) die u snel weer op weg helpen. 

Voor sommige deelnemers van de Erkenningsregeling is de Afbouwkeur App al een vast onderdeel bij de dagelijkse werkzaamheden. Om het gebruik nog fijner te maken, proberen we de app continu met nieuwe updates en features te verbeteren. Zo ook nu! Graag willen we een eerder aangekondigde feature bevestigen. Vanaf heden is er een directe belknop naar de eerstelijns juridisch adviesdesk beschikbaar in de Afbouwkeur App. Handig, want dan kunnen app gebruikers desgewenst meteen via smartphone de juridisch adviesdesk raadplegen en een aantekening op het project invoegen. 

Nieuwe belknop

In het dashboard staat de nieuwe belknop standaard aangevinkt voor alle gebruikers. De beheerder kan per medewerker aangeven of er van de belmogelijkheid gebruik kan worden gemaakt. Nu is dat standaard, maar dit kan door de beheerder worden uitgevinkt. Zie hiervoor onderstaande afbeelding: 

De Afbouwkeur appgebruiker ziet het als volgt in de App:

Hulp nodig?

Vragen aan de juridische adviesdesk kunnen daarnaast ook regulier telefonisch of per e-mail worden gesteld. Dit kan via het nummer 020 651 7228 of Afbouwkeur@das.nl 

Deel dit artikel: